Tre anëtarë të Këshillit gjyqësor do të japin deklaratë solemne në Kuvend

Shkup, 19 Shtator – Anëtarët e sapozgjedhur të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mirjana Radevska-Stefkova, Zoran Gerasimovski dhe Ivica Nikollovski sot do t’i japin deklaratat solemne para kryetarit të Kuvendit.

Gjyqtarët Radevska-Stefkova, Gerasimovski dhe Nikolovski hyjnë në Këshillin Gjyqësor, pasi kanë marrë mbështetjen më të madhe nga kolegët e tyre në zgjedhjet e 14 shtatorit.

Ata do të zëvendësojnë tre anëtarët e mëparshëm të Këshillit Gjyqësor, Kiro Zdraev, Gordana Spireska dhe Zoran Teofiloski, të cilët u pensionuan.