Taleski: LSDM-ja nuk përzihet në punët e brendshme të BDI-së

Shkup, 6 Tetor – Në pjesën e dytë të emisonit “Rruga Drejtë” në Alsat, të ftuar ishin Mile Taleski nga LSDM, Dafina Stojanovska nga VMRO-DPMNE dhe Syrija Rashidi nga ASH.

I pyetur në lidhje me zhvillimet e fundit në BDI, Taleski tha se ato janë punë të brendshme të BDI-së.

“Bashkimi eventual i Kastriot Rexhepit me BDI-në është e drejtë e tij, por unë mundë të them me siguri të plotë se shumica parlamentare është e sigurt”, tha Taleski.

Taleski theksoi se ngjarjet që po ndodhin në BDI, janë të tyre dhe janë të brendshme dhe LSDM-ja nuk mund të përzihet.