Stojanovska: LSDM po kërkon shpëtim dhe të ndajë përgjegjësinë

Shkup, 6 Tetor – Dafina Stojanovska nga VMRO-DPMNE, sonte në emisionin Rruga Drejtë në Alsat, tha se pavarësisht se problemet e BDI-së janë të brendshme, nuk duhet të harrojmë se BDI-ja është pjesë e qeverisë.

Zjarri që ka filluar të digjet në BDI, ngadalë do të hyjë në qeveri dhe këtu ka qëndrime të ndryshme, tha Dafina Stojanovska.

Ndërsa shtoi se mundësitë për një qeveri të zgjeruar janë të vogla, pasi sipas saj qeveria e sidomos LSDM-ja, kërkon shpëtim.