Skerdi ka gati katër këngë të reja, dhe që të katërtat janë bashkëpunime

Këngëtari shqiptar, Skerdi, ka zbuluar se ka gati katër këngë të reja.

E gjithashtu, ai ka zbuluar se po të katërtat këngë janë bashkëpunime.

Këtë ai e ka zbuluar përmes një postimi në ‘InstaStory’.

“Katër këngë gati. Bashkëpunime të katërtat”, tha ai.

Megjithatë, Skerdi deri më tani nuk ka zbuluar artistët me të cilët do të sjellë duet.

Ndryshe, pak javë më parë ai publikoi këngë “Mëkatare”.