Shpërthen zjarr në Ministrinë e Kulturës, nuk ka të lënduar

Shkup, 16 shtator – Në Ministrinë e Kulturës në Shkup, informojnë se është shkaktuar një zjarr i vogël i cili është shuar shumë shpejtë nga aparatet kundër zjarrit. Sipas protokoleve, të gjithë të punësuarit janë evakuuar në kohë, informon Zhurnal.

Është thirrur edhe shërbimi i zjarrfikësve, ekip nga MPB, si dhe ekip nga PP. Po konfirmohet arsyeja e zjarrit dhe dëmi i shkaktuar./Zhurnal.mk