Shpërthen zjarr në malin mbi Strugë

Strugë, 22 Prill – Një zjarr i madh ka rënë pasditen e sotme në pyllin mbi Elen Kamen në Strugë, mbi rrugën për në Radozhdë.

Sipas dëshmitarëve okularë në vendngjarje, zjarri është përhapur shumë shpejt për shkak të erës së fortë. Vendasit kanë frikë se mund të preken edhe shtëpitë.

Ekipet e zjarrfikësve po punojnë aktualisht në terren, por siç dëshmojnë dëshmitarët okularë, era e fortë është një problem i madh dhe tashmë ka mbuluar një sipërfaqe të madhe.

Zjarri tashmë është raportuar në të gjitha institucionet kompetente.