Sela: Sot do të vendosim për Ushtruesin e Detyrës deri në kongresin e ardhshëm

Shkup, 17 Shtator – Ish-kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para Kuvendit Qendror të partisë tha se sot do të ketë emërim të një ushtruesi detyre deri në kongresin e ardhshëm të partisë, që do të vendoset sot gjatë kongresit.

Ai tha se përveç kësaj pike, ka dhe shumë pika të tjera që duhet të diskutohen në këtë parti pas humbjes në zgjedhjet lokale të Tetovës.