Sela: 1 Maji është shndërruar në ditë zie për punëtorët

Shkup, 1 Maj – Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook sot në ditën e punëtorit thekson se Sela: Maqedonia e Veriut është bërë vendi ku më së paku vlerësohet puna, ndërsa 1 Maji është shndërruar në ditë zie për punëtorët.

Sela më tej shkruan se Nuk mund të urojmë derisa mijëra punëtor të zellshëm për çdo ditë braktisin vendin e ata që ngelin këtu shkilen, nënvlerësohen, kërcënohen dhe shpëtimin e shohin njejtë si të parët.

https://www.facebook.com/ZiadinS/posts/537422041075363