Ruzhin: Me Makronin trajtimi i vendit tonë nuk do jetë si me Merkelin

Shkup, 28 Prill – Në emisionin Klan Debat profesori Nano Ruzhin tha se: ”Macron fitoi sepse në Evropë tanimë Merkel nuk është dhe ai shihet si numër një i Evropës, por ne maqedonasit dhe shqiptarët jemi humbësit më të mëdhej nga kjo sepse siç e dini ai para disa viteve kërkonte zgjerimin e BE, por nuk ndodhi asgjë ne jemi të larguar nga Franca.

Shikoni tani çka ndodhi me Bullgarinë, ai nuk është aq shumë i interesuar për të zgjedhur çështjet e Maqedonisë edhe pse rreziku i madh që i kanoset nga Rusia dhe Serbia duhet të reflektojë se përndryshe do jetë problem”.