Reagim i VMRO pas demantit nga LSDM

Shkup, 17 shtator – Ajo që LSD përgjigjet në emër të Danella Arsovskës konfirmon se thëniet për takim të fshehtë Arsovska Kovaçevski kanë bazë.

Për 48 orë jo të plota në kohë të inflacionit dhe krizës energjetike LSD kleptomane paguan dhe dhe i dhuroi bilborde Arsovskës vetëm për të qëruar hesape me VMRO-DPMNE-në, sepse mban konferenca për shtyp për dyshim për krim të vilin e bën Danella Arsovska dhe i cili pa bazë i përshkruhet VMRO-DPMNE-së

Është e qartë se LSD kleptomane e “nxorri” Arsovskën të jetë fytyrë e re në koalicionin e shantazhuar dhe të sapoformuar i cili punon për lirinë e vet duke qëruar hesape me VMRO-DPMNE-në.

Për VMRO-DPMNE-në kundërshtar i vetëm është pushteti të cilin do ta ndërrojmë dhe i cili po e shkatërron Maqedoninë.