Rama tërhiqet nga rritja e çmimit të energjisë

Qeveria është tërhequr nga rritja e çmimit të energjisë për konsumatorët familjarë. Lajmin e ka bërë me dije kryeministri Edi Rama.

“NJË LAJM POZITIV dhe pse nuk do të hyjë në fuqi në tetor fasha 800KW për konsumatorët familjarë”, thotë kryeministri Edi Rama.