Qendrat shëndetësore verore, shërbim për më shumë se 30 mijë pushues

Qendrat shëndetësore verore nga jugu në veri kanë dhënë shërbim për më shumë se 30 mijë pushues, me standarde dhe profesionalizëm. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu solli sot në vëmendje punën e Dr. Paola Arapi, e specializuar në ORL dhe dr. Grej Malo, kirurg maksilofacial.

“Janë mjekët e talentuar që shërbejnë prej më shumë se dy muajsh në qendrën shëndetësore verore të Palasës, pjesë e ekipit të 130 mjekëve dhe infermierëve që janë në shërbim 24/7 në të gjithë zonat turistike”, u shpreh Manastirliu.

Sipas ministres, ka qenë një punë fantastike e mjekëve tanë me shërbimin e ofruar në kohë dhe me cilësi për më shumë se 30 mijë pushues, që kanë patur nevojë për kujdes shëndetësor. Në zinxhirin e qendrave shëndetësore verore, stafet mjekësore po garantojnë shërbim shëndetësor 24/7 për pushuesit në zonat turistike, nga veriu në jug. Qendrat verore do të jenë të hapura deri në fund të sezonit.