Policja shqiptare ia sheh “sherrin” postimit në Instagram, pezullohet nga puna

Policia njofton se Kostani nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka fyer gazetarët, me pretendimin se gazetarët po përbaltin punën e Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan.

“Sqarojmë opinionin publik se mendimet dhe opinionet personale të punonjësve të Policisë nuk përfaqësojnë në asnjë rrethanë, mendimet dhe opinionet e organizatës së Policisë së Shtetit, e cila ka një sektor të posaçëm, përmes të cilit komunikon zyrtarisht me median dhe publikun. Policia e Shtetit është e bindur dhe e vendosur për të krijuar një marrëdhënie partneriteti dhe oponence me median, bazuar në respektin reciprok dhe në të vërtetën”, thuhet në reagimin e policisë.

Nuk ka munguar edhe një reagim nga policja për Euronews Albania, e cila ka deklaruar se nuk është e informuar se AMP-ja ka nisur hetim ndaj saj.

Gjithçka nisi nga një reagim i bërë nga një gazetare Vasilika Puka në rrjetet sociale, për policinë e Elbsanit.

Më pas erdhi një reagim nga policja, e cila i quajti gazetarët pseudogazetarë, që në shkrimet e tyre nuk shpalosin asgjë tjetër përvec injoroancës dhe inatit personal.