Pluhuri saharian mbi rajonin tonë

Shkup, 24 Prill – Koncentrime të pluhurit saharian mbi rajonin tonë ka bërë që dielli të duket zbehtë në qiell. Pristhina Weather ka shpërndarë disa foto se si dukej qielli në kryeqytet të Kosovës sot gjatë ditës por qielli i njejtë ka qenë edhe në Shkup e më gjerë.

“24.04.2022 – Koncentrime të pluhurit saharian janë shtrirë mbi rajon dhe vendin tonë gjatë ditës së sotme, që edhe i dhanë qiellit një pamje më të zbehtë, derisa gjatë perëndimit disku i diellit vërehet edhe me sy të lirë, ku dallohen edhe njollat solare, që në këto javë kanë qenë më aktive.”, shkruan Prishtina Weather.

https://www.facebook.com/PrishtinaWeather/posts/5067858793261833