Plagoset turisti në malin e Çikës, forcat e policisë dhe helikopteri nisen në vendngjarje

Një turist ka lëshuar sinjalin SOS , pasi është rrëzuar dhe ndodhet i plagosur në majën e Qores në afërsi te malit të Çikës.

Në ndihmë te tij kanë shkuar forcat e policisë së Deltës së Orikumit por dhe një helikopter.

Por deri në këto momente gjetja e tij është shume e vështir, teksa operacioni vijon.

Mësohet se janë tre të rinj nga Holanda të cilët ndodhen në majën e Qores, ndërsa njëri prej tyre ka rënë dhe ka dëmtuar ( thyer ) një këmbë, raporton tch.