Pas më shumë se një dekadë, Noizy dhe Rozana sjellin bashkëpunim tjetër?

Noizy dhe Rozana Radi, për më shumë se 10-të vite më parë, patën bashkëpunimin e tyre të dytë.

“Edhe një tjetër Rozi, Noizy kryevepër.”, ishtre fraza që bëri namin nga kënga “Mr.Yesterday”.

Ky bashkëpunim shënoi sukses të madh për dy artistët.

Pas më shumë se një dekate, duket se ka diçka të re mes tyre.

Në disa foto të postuara së fundmi nga Rozana, së bashku me Noizyn në një tryezë të madhe, duket se po përgaditet një tjetër bashkëpunim.

“E bërë mirë.”, shkruan këngëtarja krahas imazheve.

Të menjëhershëm kanë qenë komentuesit të cilët në seskionin e komenteve kanë shprehur dëshirën për një tjetër bashkëpunim.

Mbetet të shihet se për çfarë bëhet fjalë.