Nuk ndryshojnë çmimet e naftës dhe benzinës

1.69 euro do të shitet sot një litër naftë me pakicë në pikat e derivateve në Kosovë, sipas vendimit të Ministrisë së Industrisë.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës.

Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi. Kësisoj, çmimet e derivateve të naftës do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale të derivateve për të hënën janë si në vijim:

1.69 euro për Litër, për produktin Dizel;

1.35 euro për Litër, për produktin Benzinë;

0.76 euro për Litër, për produktin Gas.