Nuk ka qetësi Elbasani! Çdo ditë, zjarre në fshatra të ndryshëm

Disa vatra zjarresh janë aktivizuar këtë të martë në disa zona të Elbasanit.

Zjarret, që nuk dihet çfarë apo kush i shkakton, kanë djegur shkurre, ullishte dhe vreshta.

Në fshatin Griqan, flakët kanë përfshirë një terren të thellë malor. Edhe në zonën e Shushicës, raportohet për një tjetër vatër zjarri. Zjarrfikësja po punon në terren, ndërkohë që është thirrur dhe policia për të nisur më pas hetimet për ngjarjet.