Një pjesë e bulevardit “Serbia” nesër pa ujë

 Shkup, 21 shtator – Ndërprerje me furnizim me ujë nesër nga ora 09:00 do të kenë konsumatorët e bulevardit “Serbia”, veçanërisht zona industriale.

Siç thuhet nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizime” – Shkup, ndërprerja është për shkak të ndërrimit të mbyllësit f-80 mm në bul. “Serbia” (pranë urës).

Konsumatorët do të jenë pa ujë deri në përfundim e ndërhyrjes.