Një dedikim për babain nga Gjergj Gashi

Një tekst i shkruar nga NLS, refreni nga Shemsi Kamaj, producent Whitemansound dhe video nga MaxProduction po këndohet nga voglushi i talentuar Gjergj Gashi.

Ai është 9 vjeç dhe projektin e titulluar Bab ku je, ia ka dedikuar pikërisht prindit të tij Luanit nga Peja i cili ka vdekur më 3 Shtator të vitit 2021 nga një infarkt në zemër.

Ky është një projekt shumë prekës derisa këndimi i Gjergjit e bën akoma më emocionues projektin.