Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” për dalje pritet një orë

Shkup, 10 shtator – Në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, për dalje nga shteti pritet rreth një orë. Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, informojnë nga LAMM.

Nga atje theksojnë se intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është rritur. f