Në Kalanë e Tetovës gjendet raketahedhës dhe granatë dore, të mbetura nga konflikti i vitit 2001

Tetovë, 24 Prill – Në Kalanë e Tetovës, zyrtarët policorë të SPB-së së Tetovës dje kanë gjetur një çantë në të cilën, ndër të tjera, kishte një raketë-hedhës dhe një granatë dore, thuhet në buletinin ditor të MPB-së.

Me shumë gjasa, sipas policisë, ata kanë mbetur që nga konflikti i vitit 2001.

    “Dje në ora 15:20 në SPB Tetovë në Kalanë e Tetovës, në afërsi të kishës dhe nënstacionit, zyrtarët policorë nga SPB Tetovë kanë gjetur një çantë në të cilën kishte një raketëhedhëse, një granatë dore, një predhë 30 mm dhe 31 fishekë. “7.62 mm dhe 14 mm, me shumë gjasa nga konflikti i vitit 2001.”

Pas kontrollit, armët janë marrë në mënyrë të sigurt nga përfaqësues të Drejtorisë së Mbrojtjes dhe Shpëtimit.