Mot me diell dhe vranësira

Gjilani13 korrik 2020

Haziri: Gjilani në pritje të rezultateve të 45 mostrave që nga 8 korriku

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë të ditur se janë në pritje të 45 mostrave të marra më 8,9,10 dhe 11 korrik.
Kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka kërkuar nga gjilanasit që të respektojnë vendimet e marra nga Qeveria e…