Mos e harroni, ç’duhet të bëni në 8 gusht, data më me fat e vitit

Njerez, shumë shpejt po ju vjen një periudhë e arte dhe e ndritur ndaj, behuni gati të manifestoni në mënyrë serioze dhe korrekte të gjithë magjinë e sezonit të Luanit dhe për asnjë arsýe në botë mos e harroni të rrethoni datën 8 gusht në kalendar. Ju mund të pyesni se përse kjo datë? Epo, shpjegimi është i thjeshtë se eshtë një nga ditët më me fat të këtij viti dhe s’mund ta lejoni t’ju humbasë pa manifestuar deshirat dhe ëndrrat më të mëdha dhe të bukura që ju keni.

Perse pikërisht data shumë e shenuar e 8 gushtit? Perveç faktit se 8 gushti përkon me një domethenie të veçantë në numerologji, kombinimi i diellit me yllin Sirius është një tjetër event astrologjik energjia e të cilit do të ndikojë tek të gjithë ne.

Kjo datë e mrekullueshme e 8 gushtit të këtij viti, hap një dritare të re shpirterore për të gjithë shenjat e zodiakut, duke u bere shkaktar për ndryshime në jetën tuaj dhe fillime të reja. Në aspektin numerologjik, numri 8 është konsideruar si një prej numrave më me fat në numerologji që në shumicën e kohës perkon me pasurinë dhe bollekun.

Në sytë tuaj, numri 8 në pozicionin i shtrire horizontalisht perfaqëson pafundësinë dhe fuqinë e pa-shtershme. Duke vleresuar faktin se po flasim për ditën e tetë të muajit të tetë, do të jeni të mbushur me energji suksesi, prandaj është në të mirën tuaj të vendosni për ca qellimesa më të verteta dhe të qarta. Tashmë është shumë e rendesishme që të zbuloni se çfarë duhet të beni?

Më datën 8 gusht, për një peridhë saktesisht për 8 minuta meditoni dhe lejoni trurin tuaj te pastrohet nga mendimet negative. E mira është që meditimin ta filloni në 8:08, heret në mengjes ose në mbremje. Mendjen tuaj fokusojeni tek suksesi dhe me sytë nga qielli manifestoni fuqinë e pa-fundme që gjendet në brendesinë tuaj. Endrrat mund të kthehen në të verteta, aq më tepër në një datë si kjo.