Miloshoski takime me kongresmen amerikan në Uashington

Uashington, 16 Shtator – Kryetari i komisionit për punë të jashtme dhe deputeti i VMRO-DPMNE, Antonio Miloshoski po realizon takime me kongresmen amerikan gjatë viziës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai bashkë me deputet të rajonit po qëndrojnë për vizitë pune në SHBA nga ku kanë takuar kongresmen amerikan si Suozzi, Moolenaar, Aderholt.

Takim i rëndësishëm në Uashington me kongresmenët Tom Suozzi, John Moolenaar, Robert Aderholt dhe Luoie Gohmert, me deputetë nga Maqedonia e Veriut, Romania, Shqipëria, Mali i Zi, Bullgaria dhe Kosova. Shkëmbim i mendimeve për një bashkëpunm më të mirë politik dhe ekonomik për interes të përbashkët, ka shkruar Miloshoski.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=647176173433381&set=pcb.647176203433378