Milloshoski: Nuk pranojmë ndryshime kushtetuese, do ndërtojmë raporte më të mira me Bullgarinë

Shkup, 6 Shtator – Deputeti i opozitës Antonio Milloshoski edhe një herë konfirmoi se partia e tij, VMRO-DPMNE, nuk do të pranojë asnjë ndryshim kushtetues dhe për këtë arsye bëri thirrje për referendum.

Sido që të jetë rezultati i referendumit, VMRO-DPMNE nuk do të pranojë amendamentet kushtetuese.

Ne besojmë se Kushtetuta nuk duhet të hapet për momentin, sepse do të hapë probleme edhe më të mëdha politike.

Nëse referendumi kalon, ne do të ndërtojmë marrëdhënie më të mira me Bullgarinë”, tha Milloshoski.

Sipas tij, opinioni është i pjekur tashmë që kjo Marrëveshje për fqinjësi të mirë të vihet në provë dhe të ndërpritet.