Mile Janakieski lirohet nga akuza në rastin TNT

Shkup, 27 prill – Ish ministri Mile Janakieski sot është liruar nga akuza për rastin “TNT”, lëndë që ka të bëjë me rrënimin e kompleksit “Kosmos”, transmeton Zhurnal.

Më tepër detaje do të publikohen pas përfundimit të gjykimit.

Në këtë rast të akuzuar janë Mile Janakieski, Toni Trajkovski si dhe Nikolla Gruevski./Zhurnal.mk