ME VIDEO- I moshuari përlotet në protestë: Po i biem në qafë fëmijëve, pa ata s’jetojmë

Mijëra qytetarë janë mbledhur në sheshin Skënderbej nga ku edhe nisën marshimin drejt Kryeministrisë. Një i moshuar nuk është përmbajtur dot para kamerave dhe me lot në sy është shprehur se po proteston kundër qeverisë për fëmijët e tij. Duke qarë, ai tha se po u bie në qafë fëmijëve, për shkak se nuk mund të përballojë këtë rritje të çmimeve. Ndërsa shtoi se pa ta nuk do të mund të jetonte.

Protestoj për çmimet. Ne jemi pensionistë. Mos të kemi fëmijët nuk jetojmë, iu biejmë në qafë fëmijëve për ushqim, nuk mund të flas më, këtu është i gjithë. Më falni!,”-tha i moshuari.