Latifi raporton rreth zhvillimeve të fundit në shëndetësi

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale gjatë ditës së sotme do të mbajë mbledhje.

Bëhet e ditur se në këtë mbledhje do të ketë raportim të ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë Rifat Latifit, për aktivitetet e menaxhimit në sektorin e shëndetësisë dhe aktualitetet e zhvillimeve të fundit në shëndetësinë e vendit