Kusari: Seanca e radhës mbahet më 19 maj

Shefja e grupit parlamentar të VV-së Mimoza Kusari-Lila , ka se Seanca e radhës ndaj Thaçit dhe të tjerëve mbahet më 20 maj.

“U vendos që seanca e re të mbahet me 19 maj në ora 10:00.

Pas përmbylljes së pikave të seancës së re do vazhdohet me debatinparlamentar për siguri. Sot, në mbledhje kemi diskutuar për konstituimin dhe fillimin e ekipit për reforma zgjedhore. Janë këRkesa të akomulur tash ndër vite. Disa her janë bërë përpjekje për të hyrë në rëforma zgjedhore”.

“Një fakt i pakontestushqm është se Kosova ka hy në një stad stabil të zgjedhjeve. Është mundesia për lehtsimin në votim të shtetasëve tan që janë jashtë vendit”.