Ku janë hetimet ndaj Dardan Krivaqës për vrasjen e 18-vjeçares në Ferizaj, tregon kryeprokurori

Në një intervistë ekskluzive në “Kallxo Përnime”, kryeprokurori i Ferizajt, Shukri Jashari, ka treguar se ku janë hetimet ndaj Dardan Krivaqës, të dyshuarit kryesor për vrasjen e 18-vjeçares në Ferizaj, në gusht të vitit 2021.

Jashari ka treguar se kanë përfunduar të gjitha hetimet sa i përket rastit të Dardan Krivaqës, dhe më së largu brenda këtij muaji do të ngritet aktakuzë ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut.