Kovaçevski uron besimtarët myslimanë (Video)

Shkup, 2 maj – Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, përmes një video fjalimi ua uron festën e Fitër Bajramit të gjithë pjesëtarëve të komunitetit myslimanë.

Në urimin e tij kryeministri Kovaçevski theksoi se Fitër Bajrami është festë e ripërtëritjes së forcës shpirtërore që forcon besimin e njerëzve për të mirën, të vërtetën, drejtësinë dhe nxit dëshirën për respekt të ndërsjellë, mirëkuptim dhe solidaritet.