Koçani është duke u djegur, banorët në panikë

Shkup, 2 gusht – Koçani është një ndër vendet me rrezik të lartë nga zjarret që kanë prekur Maqedoninë në disa pjesë të vendit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Banorët e lagjes draçevik në Koçani kanë alarmuar për situatë të rënduar.

Ata gjithashtu nëpër rrjetet sociale kërkojnë ndihmë dhe thonë se nuk kanë edhe rrymë.

https://www.facebook.com/watch/?v=792082574799961