Katër mijë pako ushqimore për të varfërit

Shkup, 21 Prill – Teksa vijon muaji i remazanit për besimtarët mysliman, paralelisht po zhvillohen edhe aksione humanitare nga organizata të ndryshme. Me donacion të drejtorisë së vakëfeve të Republikës së Truqisë, 4 mijë familjeve do tu ndahen pako me produkte ushiqmore. Aksionin e shpërndarjes së këtyre ndihmave do ta realizoj BFI-së përmes organizatës Hilal dhe myftineve të saja.

Bëhet fjalë për dhurata të ramazanit, 4 mijë pako e cila na vjen nga dretjoria e vakfëve të Turqisë me të cilën vite me rradhë kemi një bashkëpunim të mirëfillt. Falenderoj të gjithë aktivistët që kontribuan që këto dhurata të Ramazanit të mbërijnë këtu në vendin tonë.

Ne falenderojmë kompaninë e njohur Jusmb të cilët gjithmonë kanë zemrën e hapur që na e mundësojnë që ne të shfrytëzojmë depon e tyre që nënkupton se edhe ata janë pjesmarrës në këtë ndihmë, në këtë donacion.

Pakot ushqimore deri tek të varfërit do të të ndahen gjatë këtyre ditëve.