Kasami i mllefosur pse Qeveria nuk përfilli fare kërkesat e komunës për dëmet në Tetovë

Tetovë, 24 gusht – Bilall Kasami, kryetari i komunës së Tetovës, sot ka reaguar ndaj mos përfilljes së kërkesave të tyre ndaj Qeverisë, ku kërkohej ndihmë për rajonet e prekura nga përmbytjet. Siç njofton Kasami, përmbytjet kanë shkaktuar dëme të mëdha në qytet, si dhe në Reçicë të Vogël, në Xhermë dhe Poroj por për qeverinë këto dëme nuk janë të rëndësishme dhe nuk është biseduar fare në seancën e djeshme.

Sipas tij, pikërisht moskujdesi për komunën është arsyeja pse partia e Kovaçevskit dhe Ahmetit humbën në zgjedhejt e 20 gushtit për këshill komunal.

Ai bënë të ditur se Tetova nuk është gjunjëzuar asnjëherë dhe do të vazhdojë e vetme përpara sepse e ka mbështetjen e qytetarëve.

https://www.facebook.com/KasamiBilall/posts/pfbid0K1pJ2Hm6vGCGrczDTa3TRsDjsAHMU2c5Y6yTcT1BbdnRJjN6tVSZz9F4ggwaauCgl