Kanye West: Nuk kam lexuar kurrë në jetë një libër

Reperi i njohur, Kanye West ka zbuluar se ai kurrë nuk ka lexuar një libër. Gjatë një interviste të dhënë së fundmi, ai ka ndarë vizionin e tij të frymëzuar nga Elon Musk.

Në një podkast me bashkëthemeluesin e Alo Yoga, Danny Harris, 45-vjeçari e krahasoi leximin me të ngrënit e ‘lakrave të Brukselit’ dhe tha se mendon se njerëzit përfundimisht do të mësojnë të komunikojnë pa duke folur .

Ai gjithashtu iu kundërpërgjigj njerëzve që e kanë quajtur ‘të çmendur’, duke pretenduar se kjo ‘i lëndon ndjenjat’ dhe këmbëngul se ndërsa disa kritikë mund të mos mendojnë se ai ka ‘të drejtë’ për disa gjëra, ai mendon se thjesht ‘nuk ka të drejtë tani’.