Ja në sa ora falet namazi i Fitër Bajramit

Shkup, 30 Prill – Nesër përfundon muaji i shejntë i Ramazanit, dhe ditën e hënë besimtarët musliman festojnë festen e Fitër Bajramit.

Namazi i Bajramit do të falet në ora 06:10 në Shkup, ndërsa në Tetovë dy minuta me vonë. Namazi i sabahut do të falet në ora 04:56.