Ja kur nisin aplikimet për Lotarinë Kombëtare

Publikohet data e nisjes së Aplikimeve për Lotarinë Amerikane.

Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2024 fillon të mërkurën, 5 tetor 2022, në orën 12:00 të mesditës dhe përfundon të martën, më 8 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5).

Dorëzimi i më shumë se një hyrje për një person do të skualifikojë të gjitha hyrjet për atë person.Versioni anglisht i Udhëzimeve të Programit DV-2024 në formatin PDF është i vetmi version zyrtare.Përkthime jozyrtare në gjuhë të tjera do t’i shtohen kësaj faqeje interneti kur ato bëhen të disponueshme thuhet në faqen zyrtare të Lotarisë amerikane.