I punësuar në “Postat e Maqedonisë” qëllimisht ka shkatërruar dokumente zyrtare

Shkup, 5 tetor – Njësia për krim kompjuterik dhe ekonomik, ka ngritur padi penale kundër 59 vjeçarit K.L nga Shkupi, përshkak dyshimeve se ka kryer vepër penale “shkatërrim ose fshehje të materialit të papërpunuar të arkivit”, informon zhurnal.

I denoncuari, udhëheqës i ekspoziturës në “Postat e Maqedonisë së Veriut” gjatë vitit 2021, vullnetarisht ka shkatërruar material – dokumente zyrtare për vitin 2018, dhe atë pa leje nga Arkivi shtetëror i RMV-së./Zhurnal.mk