Haradinaj: VV-ja mbron interesat e Stanishiqit e Rankoviqit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se i vetmi udhëheqës shtetëror që e ka refuzuar gazin amerikan është Albin Kurti.

Ai ka thënë se Vetëvendosja ka qenë dhe është kundër gazit rus, duke pyetur se nga kush janë këshilluar.

Sipas tij, me rastin e Berishajt u zbulua arsyeja. Ai ka thënë se Vetëvendosja mbron interesa të Stanishiqit dhe Rankoviqit.

“Jemi i vetmi vend në kontinentin tonë që e kemi refuzuar gazin amerikan. Vetëvendosja në vazhdimësi e ka paralajmëruar Kosovën se mbron interesa të të tjerëve, siç janë Stanishiqi e Rankoviqi. Në situatën e sigurisë jemi bashkë, por për interesin e nipave të Jovica Stanishiqit e Aleksander Rankoviqit, jemi kundër”, ka thënë ai.