Gjyqi i Depp dhe Heard është kthyer në një film

etëm disa muaj pasi juria dha vendim për gjyqin e Johnny Depp dhe Amber Heard, drama në sallën e gjyqit është kthyer në një film.

Traileri për “Hot Take” The Depp/Heard Trial” u shfaq në Youtube të mërkurën.

Përmbledhja për origjinalin thotë së filmi është i bazuar në gjyqin për shpifje që tronditi botën.

Në videon më poshtë mund të shihni trailerin./