Elton John po punon për muzikë të re vetëm gjashtë muaj pas publikimit të albumit “The Lockdown Sessions”

Por mund Elton John është ende duke gjetur kohë për të punuar në muzikë të re, më pak se gjashtë muaj pas publikimit të albumit të tij të mëparshëm “The Lockdown Sessions”

Foto: Getty

“Vitet e fundit i kanë dhënë karrierës së Eltonit një frymë të re. Filloi me filmin e tij Rocketman, pastaj Cold Heart me Dua Lipën e çoi atë në një nivel të ri, duke e çuar atë në pozitë numrin 1”

“Disa vite më parë ai tha se nuk ishte i interesuar të bënte muzikë të re, por gjatë 12 muajve të fundit gjërat kanë ndryshuar. Një brez i ri ka rënë në dashuri me të dhe ai kurrë nuk ka qenë më i kërkuar”