Edi Paloka zgjidhet kryetar i Këshillit Kombëtar të PD

Edi Paloka është zgjedhur kryetar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike. Në procesin e zhvilluar sot në garë ishin Paloka dhe Elira Qirici. Paloka ka marrë më shumë vota duke u rikonfirmuar në postin që ka mbajtur edhe më herët. Paloka ka marrw 132 vota perballe kandidates Eleina Qirici e cila mori 79 vota.