Edhe fundjava e ardhshme do të jetë e zgjatur, dy festa shtetërore

Shkup, 24 Prill – Pas kësaj fundjave të Pashkëve, do të kemi një tjetër fundjavë të “zgjatur” javën e ardhshme për 1 maj dhe Fitër Bajrami.

Ditë jo pune janë 1 maji (e diela), dita e punëtorëve, gjegjësisht 2 maji (e hënë) është ditë jopune, kurse më 2 maj (e hënë) bie edhe Ramazan Bajrami.