E premtja para Ditës së Shpirtrave, është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks

Shkup, 31 maj – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se sipas Ligjit për festat në RM (“Gazeta zyrtare e RM-së”, nr.21/98 dhe 18/07), 2 qershori (e premte) 2023, Dita e Shpirtrave, e premtja para Ditës së Shpirtrave, është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut.