Ditët e mjaltit në Shkup

Shkup, 22 shtator – Ditët tradicionale të ditëve të mjaltit do të mbahen në rrugën “Maqedonia” në qendër të Shkupit.

Ngjarja mbahet për 18 vjet me radhë, e organizuar nga Shoqata e Bletarëve “Matica”.

Vizitorët do të kenë mundësinë të shijojnë dhe të blejnë lloje të ndryshme të mjaltit dhe produkteve të tjera të bletëve nga bletarët vendor dhe do të jenë në gjendje të marrin këshilla se si të njohin cilësinë, mjaltin e vërtetë.

Ngjarja do të hapet nga ministri i Bujqësisë, Pyjeve dhe Ekonomisë së Ujit Lupço Nikollovski dhe kryetari i Komunës së Qendrës Goran Gerasimovski.

Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM