Deputetët takohen me një delegacion nga Parlamenti i Austrisë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, është takuar me delegacionin e administratës së Parlamentit të Republikës së Austrisë.

Takimi u mbajt me dyer të mbyllura.