Cozman në lidhje të re dashurie?

Rep-artisti, Cozman me postimin e tij të fundit ka ngritur dyshimet për një lidhje dashurie.

Në një InstaStory ai publikoi një imazh ku shihet nën shoqërinë e një vajze duke ngrënë ushqim.

Fytyrën e vajzën reperi nuk e ka zbuluar mirëpo vetëm duart e saja dhe lokacionin.

Sa i përket aspektit profesional, Cozman këtë sezon mori pjesë në koncerte të shumta dhe mbrëmje muzikore.