Bukoviqi dhe Kopanica sot pa ujë

Shkup, 21 shtator – Për shkak të rikonstruksionit të rrjetit të ujësjellësit f-100 mm në kryqëzimin “Butelska” dhe “Marko Krale”, sot nga ora 08:30 deri në përfundimin e aktiviteteve, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë përdoruesit e një pjese të rrugës “Marko Krale”.

Siç informojnë nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim”, edhe sot për shkak të rikonstruksionit të rezervuarit në fshatin Kopanicë, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për përdoruesit nga fshati Kopanicë dhe Bukoviq.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet duke filluar nga ora 09:00 deri në përfundim të ndërhyrjes.