Braçe: Shqipëria, pjesë e luftës në Afganistan dhe me dëshmorë

Zv.kryeministri Erion Braçe shprehet se Shqipëria gjithmonë e ka treguar se është kundër talebanizmit si mënyrë qeverisjeje dhe kulture dhe është pjesë e koalicionit më të madh ndonjëherë kundër te rr ori t në Afganistan. “Besa. Nga 2001 në 2021, nga Fatos Nano tek Edi Rama, të kthjellët, të qartë, të vendosur kundër talebanizmit si politikë, si qeverisje, si kulturë”, shkruan Braçe në një postim në rrjetet sociale.

“Kundër ter r orit, dh un ës, vr a sj es si instrument fr ik e e pus ht eti”, thekson Braçe. “Pjesë e koalicionit më të madh ndonjëherë kundër terrorit në Afganistan. Pjesë e luftës në terren dhe me dëshmorë atje”, shton Braçe. v“Në krah të njerëzve të zakonshëm e vlerave unike shqiptare si solidariteti, përkrahja, mbështetja, mikpritja, strehimi, besa! Këta jemi ne!”, përfundon Braçe.